Has Gıda Bal Satışlarımız Başlamıştır. Organik ve Hakiki Erzincan Balı. "Bir kaşık bal, günlük enerji ihtiyacımızı karşıladığı gibi vücudun savunma mekanizmasını güçlendirir. Bilimsel çalışmalarımızda balın solunum yolu, mide rahatsızlıkları başta olmak üzere yara ve yanıkların tedavisindeki etkilerini saptadık. Özellikle karaciğer hastalıklarında da etkili olduğunu görüyoruz" dedi.

Bal, bitkilerin çiçeklerindeki nektar veya bitkilerin canlı kısımlarından faydalanarak bazı eş kanatlı böceklerin salgıladığı tatlı maddelerin bal arıları tarafından toplanarak, bileşimleri vücutlarında değiştirilerek petek gözlerinde depolanması ve petek içinde olgunlaşması sonucu üreyen tatlı bir gıda ürünüdür. Glikoz ve fruktoz başta olmak üzere, çeşitli şekerler içerir. Balın rengi, su beyazından koyu kahverengiye kadar değişkendir. Tat ve aroması menşei ve arının topladığı bitki türlerine göre değişir. İlaç kalıntısız, yabancı maddesiz ve enzimli tüm ballar kaliteli kabul edilmektedir. Organik bal üretimi; kimyasal katkı maddelerinden uzak, şeker katkısından uzak, insanların tarımsal ilaçlama yaptığı bölgelerden uzakta yapılan bir bal üretim çeşididir.

bal.jpgbal10.jpgbal2.jpgbal3.jpgbal4.jpgbal5.jpgbal6.jpgbal7.jpgbal8.jpgbal9.jpg

Yerleşim yerlerinden en az 5 kilometre uzakta, temiz su alanların olduğu bölgelerde üretilen bir bal çeşididir. Organik bal deyince; tamamen doğal katkısız, saf balı anlıyoruz. Bir balın organik bal olması için organik sertifikasına sahip olması gerekir.

 

İrtibat

Adres: Merkez Halitpaşa Cad. No: 38 Erzincan 24100 TÜRKİYE
e-Posta:  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Telefon: 0 446 224 24 08
Cep Telefonu: 0 533 721 20 81
Cep Telefonu: 0 530 543 53 26

www.hastulumpeyniri.com